Kiinteistöyhtiö Kiinteistö Oy Opetustalo

Kiinteistö- ja toimintaympäristöpalveluista vastaa Pasilan talossamme Kiinteistö Oy Opetustalo. KOY Opetustalo on keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö, jonka omistavat osakkaina Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö ja Helia-säätiö. Helsingin Itä-Pasilassa sijaitsevaan kiinteistöyhtiöön kuuluu kaksi rakennusta SLK-talo ja Helia-talo.

SLK-talo nimitystä käytetään Kiinteistö Oy Opetustalon 1. rakennusvaiheen rakennuksesta, joka valmistui vuonna 1978. Rakennuksen peruskorjaukset on tehty vuosina 1990-1992 ja 2004-2006.

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö omistaa SLK-talon tilojen käyttöön oikeuttavat osakkeet ja tiloissa toimii Suomen Liikemiesten Kauppaopisto. SLK-talon pinta-ala on 18.012,5 m2.

Kiinteistö Oy Opetustalon tehtävänä on hoitaa keskitetysti Helsingin Itä-Pasilassa sijaitsevien SLK-talon ja Helia-talon kiinteistö- ja toimintaympäristötehtävät. Yhtiön ydintehtävänä on tuottaa taloudellisesti ja tehokkaasti toimivat viihtyisät ja turvalliset toimitilapalvelut tiloissaan toimiville koulutuslaitoksille myönnettyjen määrärahojen puitteissa.


Tarvitsetko tiloja tapahtumallesi?

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on keskeisellä paikalla Helsingin Itä-Pasilassa. Jos tarvitset pientä neuvottelutilaa tai isoa auditoriota, meiltä löytyy. Vuokraamme tiloja kaikenlaisiin tapahtumiin.

Tilavuokrauksen käytännön toimenpiteet hoitaa Kiinteistö Oy Opetustalo:
opetustalo.fi

Tervetuloa tiloihimme!