Suomen Liikemiesten Kauppaopisto

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on Suomen suurin datanomi- ja merkonomikoulutuksen järjestäjä. Meillä on pitkä kokemus ja hyvä maine laadukkaan ammatillisen koulutuksen osaajana ja sen kehittäjänä. Isona koulutuksen järjestäjänä pystymme tarjoamaan opiskelijoillemme laajan koulutustarjonnan, laadukkaan opetuksen ja ohjauksen sekä hyvät yhteydet työelämään.

Haluamme tarjota opiskelijoillemme hyvät mahdollisuudet työelämään; työllistymiseen sekä osaamisen ylläpitämiseen ja täydentämiseen. Työn ja opiskelun vuorottelu voidaan perustutkintojen suorittamisessa toteuttaa oppisopimuskoulutuksena, näyttötutkintona tai laajennettuna työssäoppimisena. Meillä on myös paikallisena tarjontana valmennusta mm. esimiestyöhön, yrittäjyyteen ja pelituotantoon. Koulutustarjontamme mahdollistaa myös yrityskohtaisten osaamistavoitteiden ja painopisteiden huomioimisen koulutusten suunnittelussa.

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston opetus tapahtuu oppilaitoksen tiloissa Helsingin Pasilassa, osoitteessa Rautatieäisenkatu 5, Pasilan juna-aseman läheisyydessä, Helsingin Messukeskuksen vieressä.

Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa opiskelee datanomiksi ja merkonomiksi yhteensä noin 2100 opiskelijaa.