Vuokraa tila tapahtumallesi Itä-Pasilasta

Vuokraa tiloja Pasilassa

Tarvitsetko tilan tapahtumalle tai kokoukselle? Suomen Liikemiesten Kauppaopistosta voit vuokrata opetus-, kokous- ja tapahtumatiloja neuvotteluhuoneista isoon auditorioon. Vuokraamme tiloja kaikenlaisiin tapahtumiin.

Tilamme sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa Helsingin Messukeskuksen viereisessä rakennuksessa, aivan Pasilan juna-aseman tuntumassa. Meille pääset kätevästi junalla, raitiovaunulla tai bussilla. Lähin taksitolppa löytyy oppilaitoksemme edustalta Messuaukion reunalta.

Luokat:

  • Kaikissa luokissa on videoprojektori, dokumenttikamera ja kaiuttimet. Laitteiden käynnistys ja sulkeminen sekä tulolähteen valinta tapahtuu dokumenttikameran kautta.
  • Kolmannen kerroksen isoissa kulmaluokissa on myös mahdollista käyttää mikrofonia.

Luentosalit:

  • Kaikissa luentosaleissa on videoprojektori, dokumenttikamera, kaiuttimet sekä langaton mikrofoni ja headset. Ohjaus tapahtuu pöydässä olevasta paneelista.

Neuvotteluhuoneet:

  • Kaikissa neuvotteluhuoneissa on videoprojektori ja kaiuttimet. Ohjaustoiminnot vaihtelevat huoneittain.

Auditorio:

  • Auditoriossa on kolme videoprojektoria, joista pystyy katselemaan kolmea eri tulonlähdettä samanaikaisesti. Lisäksi sieltä löytyy useampi kaiutin, dokumenttikamera, langaton mikrofoni ja headset sekä 4 langatonta konferenssimikrofonia.
  • Laitteita ohjataan erillisestä kosketusnäytöllisestä ohjauspaneelista. Tämän lisäksi sillä voidaan kontrolloida tilan valaistusta, mikrofonien äänenvoimakkuutta ja tulonlähdettä.
  • Lisävarusteina tilasta löytyy Catchbox,  adapteri MAC koneita varten sekä laserpresentteri.

 

Tilavuokrauksen käytännön toimenpiteet hoitaa Kiinteistö Oy Opetustalo.

Ota yhteyttä ja kysy tiloja:
opetustalo.fi

Tervetuloa tiloihimme!