Opiskelijoidet tarjoamat palvelut

SLK-palvelut – opiskelijoiden tarjoamia markkinoinnin palveluita

SLK-palvelut Oy on vuonna 2006 oppimisympäristöksi perustettu osakeyhtiö, joka tarjoaa markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä palveluita. Opiskelijat toteuttavat toimeksiantoja, jotka täydentävät opintoja ja kehittävät käytännön ammattitaitoa.

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston markkinoinnin opiskelijat ovat saaneet maistaa palan työelämää opiskelun lomassa SLK-palvelut Oy:n parissa. SLK-palveluissa tehdään yritysilmeen suunnittelutöitä ja niiden toteutuksia, kotisivuja, messuosastojen suunnittelutöitä ja messuilla esittelytöitä.

SLK-palveluissa opiskelevat opiskelijat ovat tietoisesti valinneet kyseisen oppimisympäristön. Tässä ympäristössä voidaan tuoda omia näkemyksiä sekä lahjakkuuksia esille. Luovuutta ja motivaatiota ei ryhmästä puutu. Opiskelijat ovat lyhyellä aikavälillä omaksuneet ”roolinsa” yrityksessä ja hyödyntäneet osaamisalueitansa taitavasti.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tehokkaan opiskelijaryhmän kanssa, ota yhteyttä niin keskustelemme lisää yrityksesi tarpeista ja toiveista. SLK-palveluita hyödyntäneet yritykset ovat saaneet edullisesti käyttöönsä innovatiivisen työryhmän toteuttamaan markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta.

Ota yhteyttä:


Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki