Opiskelijoidet tarjoamat palvelut

SLK-palvelut – opiskelijoiden tarjoamia markkinoinnin palveluita

SLK-palvelut Oy on vuonna 2006 oppimisympäristöksi perustettu osakeyhtiö, joka tarjoaa markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä palveluita. Opiskelijat toteuttavat toimeksiantoja, jotka täydentävät opintoja ja kehittävät käytännön ammattitaitoa.

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston markkinoinnin opiskelijat ovat saaneet maistaa palan työelämää opiskelun lomassa SLK-palvelut Oy:n parissa. SLK-palveluissa tehdään yritysilmeen suunnittelutöitä ja niiden toteutuksia, kotisivuja, messuosastojen suunnittelutöitä ja messuilla esittelytöitä.

SLK-palveluissa opiskelevat opiskelijat ovat tietoisesti valinneet kyseisen oppimisympäristön. Tässä ympäristössä voidaan tuoda omia näkemyksiä sekä lahjakkuuksia esille. Luovuutta ja motivaatiota ei ryhmästä puutu. Opiskelijat ovat lyhyellä aikavälillä omaksuneet ”roolinsa” yrityksessä ja hyödyntäneet osaamisalueitansa taitavasti.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tehokkaan opiskelijaryhmän kanssa, ota yhteyttä niin keskustelemme lisää yrityksesi tarpeista ja toiveista. SLK-palveluita hyödyntäneet yritykset ovat saaneet edullisesti käyttöönsä innovatiivisen työryhmän toteuttamaan markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta.

Ota yhteyttä:


Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki


Osuuskunta Arinom

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston opiskelijat perustivat keväällä 2015 oppimisosuuskunta Arinomin. Opiskelijat ovat osuuskunnan jäseniä ja toimivat osuuskunnassa erilaisissa tehtävissä ja rooleissa.

Opiskelija voi saavuttaa oppimisosuuskunnassa osaamisia mm. liiketoimintaan, taloushallinnon perustehtäviin, asiakkuusajatteluun, esimiestyöhön, yrityksen toiminnan suunnitteluun, yrityksen toimintaan sekä markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyen. Datanomiksi opiskeleva voi lisäksi hankkia osaamista mm. palvelutehtävissä toimimisessa ja sähköisten asiointipalveluiden toteuttamisessa.

Oppimisosuuskunnassa opiskeleminen on aktiivista toimintaa, tiimioppimista, vastuuta omasta ja toisen oppimisesta, verkostoitumista eli mahdollisuuksia! Tarjoa osuuskuntalaisille projektitöitä. Työt voivat olla toimintaa messuilla, tapahtumien järjestämistä, kirjanpitoa, verkkokaupan suunnittelu- ja perustamistyötä, kotisivujen päivitystä/suunnittelua. Tee ehdotus, katsotaan yhdessä.

Lisätietoja osuuskunta Arinomista:
helena.pesonen@businesscollegefi

Arinomin omat verkkosivut:
arinom.fi