Palvelut yrityksille ja organisaatioille

Vuorovaikutus ja yhteistyö elinkeinoelämän kanssa on Suomen Liikemiesten Kauppaopistolle tärkeää. Koulutamme liiketalouden sekä tieto- ja viestintätekniikan osaajia elinkeinoelämän muuttuviin tarpeisiin. Koulutusta suunniteltaessa ja koulutuksien työelämäkeskeisissä opinnoissa teemme tiivistä yhteistyötä työelämän edustajien kanssa.


Yrityselämän kehittämispalvelut

Tarjoamme erilaisia yritysten kehittämispalveluita » 

Jatko- ja täydennyskoulutus

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutus järjestää jatko- ja täydennyskoulutusta, joka on vahvasti henkilökohtaistettua. Aikuiskoulutuksella on työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä.

Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa perustutkinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa ja näyttötutkinto- tai oppisopimuskoulutuksena. Katso lisää perustutkinnoista perustutkinnot-osiosta ja lisä- ja jatkokoulutuksesta sekä näyttötutkinto- ja oppisopimusopiskelusta mm. ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa Aikuiskoulutuksen usein kysytyissä kysymyksissä »

Tutustu myös Aikuiskoulutuksen koulutustarjontaan »

Opiskelijoiden rekrytointipalvelu yrityksille

Kokopäiväopiskelijoiden käytännön osaaminen varmistetaan työssäoppimisella yhteistyöyrityksissämme. Työantajat voivat jättää työssäoppimis- tai työpaikkatarjouksen rekrytointipalveluumme ».

Tutustu opiskelijoiden tarjoamiin palveluihin »

Tulostus-, kopiointi- ja henkilöstöpalvelut HBC Servicessä

Oppilaitoksemme tiloissa toimiva HBC Service Oy tarjoaa kopinointi-, tulostus- ja henkilöstöpalveluita.  HBC Service tuottaa palveluita Suomen Liikemiesten Kauppaopiston ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun opiskelijoille, henkilökunnalle sekä talon ulkopuolisille yrityksille ja organisaatioille.

Lähetä tilauksesi osoitteeseen tilaukset(at)hbcservice.fi tai katso lisää HBC Servicen omilta sivuilta »

Tilanvuokraus

Tarvitsetko tilan tapahtumalle tai kokoukselle? Suomen Liikemiesten Kauppaopistosta voit vuokrata opetus-, kokous- ja tapahtumatiloja.
Lue lisää tilanvuokrauksesta »