Opiskelijayhdistys

colli_logoSuomen Liikemiesten Kauppaopiston opiskelijayhdistys Colli ry on ryhmä motivoituneita opiskelijoita, joiden tavoitteena on parantaa oppilaitoksen yhteishenkeä ja toimia yhdistävänä tekijänä oppilaitoksen opiskelijoiden ja henkilöstön välillä. Opiskelijayhdistys pitää yllä ja parantaa opiskelijaviihtyvyyttä järjestämällä erilaisia tapahtumia sekä teemapäiviä.

Yhdistys valitsee uuden hallituksen aina syksyisin, jolloin jokaisella halukkaalla on mahdollisuus hakea jäseneksi. Hallitustoimintaan pyritään ottamaan mukaan opiskelijoita jokaisesta Suomen Liikemiesten Kauppaopiston koulutuksesta.

Hallituksen jäsenet pääsevät osallistumaan oppilaitosta koskevaan päätöksentekoon erilaisten työryhmien ja toimikuntien kautta (esimerkiksi ruokalatoimikunta, laajennettu johtoryhmä sekä työrauhatyöryhmä).

Hallituksen toiminta ei rajoitu pelkästään Suomen Liikemiesten Kauppaopiston toimintaan;  esimerkiksi hallituksen puheenjohtaja on mukana myös Sakki ry:n toiminnassa tuomassa opiskelijoiden näkökulmaa heitä koskevaan päätöksentekoon. Opiskelijayhdistyksemme on Sakki Ry:n jäsenoppilaskunta ja jäsenillämme on mahdollisuus osallistua Sakkin erilaisiin koulutus tapahtumiin.

Colli ry:n yhteystiedot

Muut sähköpostit etunimi.sukunimi(at)student.businesscollege.fi

Seuraa Colli ry:tä Facebookissa