Kansainvälisyys opinnoissa

Opiskele merkonomiksi tai datanomiksi peruskoulun jälkeen tai aikuisena

Edistämme opiskelijoidemme kansainvälistymistä tarjoamalla heille jo opintojen alkuvaiheessa mahdollisuuksia valita eri kulttuureihin liittyviä opintoja sekä monipuolisia vieraiden kielten opintoja. Näiden lisäksi opiskelijat voivat osallistua kotimaassa ja ulkomailla toteutettaviin kansainvälisiin seminaareihin ja opintomatkoihin, jotka tapahtuvat opettajan ohjauksessa.

Opiskelijoiden innostamiseksi kansainväliseen toimintaan ja monikulttuurisuuteen järjestämme tiedotustilaisuuksia ja teemapäiviä, joissa kansainväliseen toimintaan osallistuneet opiskelijat kertovat kokemuksistaan.

Opintojen edetessä tarjoamme opiskelijoillemme enemmän itsenäisyyttä edellyttäviä opiskelijavaihtoja, joissa opiskellaan ulkomailla yhteistyöoppilaitoksissa tai työpaikoilla. Opiskeluaikaisista opiskelijavaihdoista pisimmät ovat lukukauden mittaisia. Opiskelijavaihtoja tuemme myös taloudellisesti.

Vaihdoissa saavutetun kielitaidon ylläpitämiseksi ja kansainvälisessä ympäristössä tarvittavan osaamisen vahvistamiseksi tarjoamme opiskelijoille mahdollisuudet valita opintoja englanninkielisestä ohjelmastamme, jossa opiskelijaryhmät ovat monikulttuurisia.

Yhteistyöverkostomme tarjoaa lisäksi joustavia mahdollisuuksia opiskella perustutkinnon jälkeen bachelor-tutkintoon yhteistyöyliopistoissamme Englannissa ja USA:ssa.

Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme

Lue opiskelijamme Joelin kokemuksia kansainvälisistä opinnoista Joelin matkablogista »

Miksi kannattaa lähteä ulkomaille? Opiskelijamme kertovat!

Kv-palveluiden yhteystiedot

  • koulutuspäällikkö, kansainvälinen toiminta Kaisa Nuutamo, 044 775 6756,
  • kv-koordinaattori Maaria Klemola, 040 775 6377,
  • kv-koordinaattori Orsolya Simon, 044 775 6012,

Vastaanotto Pasilan oppilaitoksessa, 3. krs
ma ja ke klo 14–15
ti klo 9.15–10.15