Yrittäjän ammatillinen aikuiskoulutus

Yrittäjä, haluatko kehittää omaa yritystäsi? Suunnitteletko omaa yritystä? Yrittäjän ammattitutkinnosta saat osaamista yritystoimintaan! Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutus on kehittänyt sinulle yrittäjän ammattitutkinnon valmennuksen, joka ottaa huomioon yrittäjän arjen kiireet ja ajankäytön.

Yrittäjän ammattitutkinto


Koulutuksen hintaHinta
Koulutuksen hinta on 400 € sekä OPH:n tutkintomaksu 58 €
PohjakoulutusEdellyttää työpaikkaa tai tilannetta jossa voit suorittaa yritystoimintaan liittyvät näytöt
Opintojen kestoKoulutuksen kesto n. 1,5 v näyttötutkintona oman toimen ohessa
koulutus_kalenterikuvaOrientaatio 13.9.2017 Katso aikataulu » Lähiopetus järjestetään Pasilassa »
Hae koulutukseen 1.9.2017 mennessä
Hae nyt, paikat täytetään hyväksymisjärjestyksessä.


Pääkouluttaja Riikka Hovi

Yrittäjän ammattitutkinnon pääkouluttaja Riikka Hovi

Yrittäjän ammattitutkinnon pääkouluttajamme Riikka Hovi on toiminut yrittäjänä kahdeksan vuotta. Hänen yrityksensä Anondo Oy tuottaa valmennus- ja konsultointipalveluita organisaatioille yksityisellä ja julkisella sektorilla sekä näyttötutkintopalveluita aikuiskoulutussektorilla.

Riikalla on koulutuksena tradenomi ylempi ammattikorkeakoulututkinto yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen osaamisalalta. Lisäksi hän on suorittanut Johtamisen erikoisammattitutkinnon, näyttötutkintomestarin ja pedagogisen pätevyyden.

Riikka on työskennellyt viisitoista vuotta erilaisissa esimiestehtävissä, joten liiketoiminnan johtaminen erilaisissa toimintaympäristöissä on hänelle erityisen tuttua. Yrittäjyys on Riikalle jatkuva innostuksen aihe, sillä hän kokee lukuisat mahdollisuudet kehittää omaa liiketoimintaa ja toimia moninaisissa verkostoissa hyvin motivoiviksi. Riikka toimii myös mentorina yrittäjille.

Lisätietoja yrittäjän YAT-koulutuksesta

Yrittäjän ammattitutkinnon koulutus sopii sinulle, jos olet toiminut yrittäjänä jo jonkin aikaa, suunnittelet tai olet aloittamassa yritystoimintaa. Koulutus sopii myös sivutoimisille yrittäjille ja franchisingyrittäjille. Koulutusta voi hyödyntää myös omistajanvaihdostilanteissa.

Yrittäjän ammattitutkinto antaa sinulle mahdollisuuden:

  • suunnitella yritystoimintaasi ohjatusti
  • kehittää liiketoimintaa systemaattisesti
  • hyödyntää asiantuntijoiden näkökulmia oman yrityksen kehittämisessä
  • verkostoitua muiden yrittäjien kanssa

Koulutuksessamme opit tekemään liiketoimintasuunnitelman ja kehittämään liiketoimintaasi. Yrittäjän ammattitutkinto tarjoaa työkaluja, joita voit soveltaa omassa yrityksessäsi. Se antaa sinulle mahdollisuuden myös verkostoitumiseen.

Katso syksyn 2017 yrittäjän ammattitutkinnon toteutuksen aikataulu >>

Katso lisätietoja tutkinnon perusteista Opetushallituksen sivuilta

Yrittäjän ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona, jossa osoitat osaamisesi yritystoimintaasi suunnitellessasi ja kehittäessäsi. Saat käytännönläheisestä koulutuksesta ja tutkinnon suorittamisesta suoran hyödyn omaan yritykseesi!

Katso lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä

Yrittäjän ammattitutkinnon koulutus toteutetaan joustavasti työn ohessa monimuoto-opetuksena. Se koostuu lähiopetuspäivistä, omassa yritystoiminnassa oppimisesta, pienryhmätyöskentelystä sekä oppimistehtävistä, joita tukee verkko-oppimisympäristö. Oppimistehtävät linkittyvät omaan yritystoimintaasi tai yritystoiminnan suunnittelemiseen.

Yrittäjän ammattitutkinnon koulutus kestää noin 1,5 vuotta.
Seuraava toteutus alkaa orientaatiopäivällä 13.9.2017.

Koulutuksen hinta on 400 € + 58 € tutkintomaksu. Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa.


Kysy lisää yrittäjän ammattitutkinnosta
Kirsi Järvinen, koulutuspäällikkö | 040 751 3008 | kirsi.jarvinen(at)businesscollege.fi
Outi Waltonen, projektipäällikkö | 044 775 6526 | outi.waltonen(at)businesscollege.fi