Sihteerin ja assistentin koulutus

Vahvista sihteerin ja johdon assistentin ammattitaitoasi aikuiskoulutuksella! Voit suorittaa sihteerin ammattitutkinnon joustavasti monimuoto-opiskeluna. Osoitat osaamisesi omassa työssäsi. Koulutuksen lähiopetus toteutetaan iltaopetuksena.

Sihteerin ammattitutkinto

myynnin-ammattitutkinto-helsinki-1

Vuoden 2016 toteutus on alkanut. Ota yhteyttä ja kysy tulevista toteutuksista:

Sihteerin ammattitutkinto avaa sinulle uusia näkökulmia. Koulutus tuo varmuutta osaamiseesi muuttuvassa työympäristössä. Asiantuntevien kouluttajiemme avulla saat tietosi ajan tasalle ja kehityt työssäsi. Työelämässä sinulle on suuri hyöty Sihteerin ammattitutkinnon tutkintotodistuksesta, joka on virallinen todistus ammattipätevyydestäsi.

Sihteerin ammattitutkinto soveltuu erilaisissa assistentin, koordinaattorin ja sihteerin tehtävissä jo toimiville (esim. toimistosihteerit sekä taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin, viestinnän tai henkilöstöpalvelujen parissa työskentelevät), jotka haluavat päivittää tietonsa ja taitonsa sekä kehittää ja laajentaa osaamistaan. Sihteerin ammattitutkinto on Aikuiskoulutuksessamme joustavasti työn ohessa suoritettava työelämän arvostama tutkinto.

Katso sihteerin ammattitutkinto -koulutuksen syksyn 2016 toteutuksen PDF-muotoinen sisältö ja aikataulu »

Lisätietoja sihteerin ammattitutkinnosta:

Sihteerin ammattitutkinnon koulutuksen tavoitteena on laajentaa ja syventää ammatillista osaamista sihteerin ja assistentin työtehtävissä. Koulutuksessa oppiminen kytketään aitoihin työtehtäviin; aikuisopiskelijat soveltavat osaamistaan ja oppimaansa uutta todellisissa työtehtävissään.
Lähiopetusta on kaikkiaan 14 päivää, yhtenä tai kahtena päivänä kuukaudessa. Käymme yhdessä kanssasi läpi osaamisesi ja työtehtäväsi sekä kiinnostuksen kohteesi.

Näiden perusteella valitaan sinulle lähipäivät (orientaatiopäivän lisäksi) seuraavista teemoista:

  • Oman organisaation tunteminen
  • Oman työn kehittäminen, tiedon ja ajankäytön hallinta
  • Asiakaspalvelu ja työn laatu
  • Tilaisuuksien järjestäminen ja kansainvälisyys
  • Työlainsäädäntö ja juridiikka
  • Tiedottaminen ja viestintä
  • Myynti ja markkinointi
  • Rekrytointi, perehdyttäminen ja työhyvinvointi
  • Taloushallinnon eri osa-alueet

Sihteerin ammattitutkinto sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopetusta, verkko-opiskelua, työssä oppimista ja pienryhmätyöskentelyä. Aikuiskoulutuksessa oppiminen on käytännönläheistä ja siihen kuuluvat tehtävät sovellat oman työsi kehittämiseen. Samalla voit suorittaa virallisen tutkinnon ja saada todistuksen ammattitaidostasi.

Opiskelu näyttötutkintona

Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona, jossa osoitat osaamisesi aidoissa työtehtävissä omassa työssäsi. Jotta voit suorittaa tutkinnon näyttötutkintomuotoisena, sinulla tulee olla alan työpaikka. Katso lisätietoja näyttötutkinnosta Aikuiskoulutuksen usein kysytyistä kysymyksistä »

Koulutus kestää noin 1,5 vuotta.

Koulutuksen hinta 500 €. Lisäksi veloitetaan 58 € tutkintomaksuna.


Kysy lisää sihteerin ammattitutkinnosta ja tulevista toteutuksista:
Kirsi Järvinen, koulutuspäällikkö
puh. 040 751 3008 |