ICT-koulutus

DevOps – Ohjelmistokehittäjän ammatillinen aikuiskoulutus

Päivitä ohjelmistokehityksen osaamistasi rakentamalla DevOps-tuotantoympäristö! Jatkuvan integraation ja jatkuvan toimituksen avulla pystyt tuottamaan lisäarvoa asiakkaillesi. Kehitimme yhdessä Suomen johtavan DevOps-konsultointiyrityksen Eficoden kanssa Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon valmennuksen, joka ottaa huomioon ohjelmistokehittäjän arjen kiireet ja ajankäytön.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto (150 osp)

Henkilökohtaistaminen on viikoilla 36 ja 37.
Orientaatiopäivä on torstaina 20.9.2018 klo 9.00 – 16.00 Pasilassa

Kenelle

Ohjelmistokehityksen parissa työskenteleville tai henkilöille, jotka hankkivat työharjoittelupaikan alalle koulutuksen alkuun mennessä.
Hae koulutukseen 31.8.2018 mennessä

Pääkouluttajana Eficode

Eficode on käyttäjäkeskeinen teknologia- ja design-kumppani, joka rakentaa huippuluokan digitaalisia tuotteita ja kehittää asiakkailleen edellytyksiä tehdä tuottavaa ja tehokasta ohjelmistokehitystä. Eficode on Devops-pioneeri Suomessa ja Pohjoismaiden johtava Devops-konsulttitalo. Eficoden asiakaslupaus on tuottaa jatkuvasti mitattavia tuloksia ”No hype, just results” -asenteella.

Eficoden kouluttajat ovat ohjelmistokehityksen kokeneita ammattilaisia. Heillä on kouluttajakokemuksen lisäksi vahvaa kokemusta Devops-konsultoinnista ja ohjelmistokehityksen toimintamallien kehittämisestä.

Sisältö ja toteutus: tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon koulutus sopii sinulle, jos olet toiminut ohjelmistokehittäjänä tai ohjelmistokehityksen yrittäjänä jo jonkin aikaa. Voit hakeutua koulutukseen, jos sinulla on alan työpaikka tai hankit työharjoittelu- tai oppisopimuspaikan ennen koulutuksen alkua. Opiskelijavalinnassa kiinnitetään huomiota työtehtävien soveltuvuuteen, aikaisempaan koulutukseen ja alan työkokemukseen. Hae nyt, opiskelijavalinnoissa myös hakujärjestys ratkaisee.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto antaa sinulle mahdollisuuden:

  • toteuttaa DevOps-tuotantoympäristö
  • kehittää organisaatiosi toimintaa ohjatusti
  • hyödyntää asiantuntijoiden näkökulmia oman ohjelmistokehitystyön kehittämisessä
  • verkostoitua muiden ohjelmistokehittäjien kanssa

Suoritettavat tutkinnon osat ovat Tieto- ja viestintäteknisessä toimintaympäristössä toimiminen sekä Ohjelmiston suunnittelu ja Ohjelmiston toteuttaminen, testaaminen ja käyttöönotto.

Katso tutkinnon perusteet tästä 

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto suoritetaan näyttöinä, joissa osoitat osaamisesi ohjelmiston kehitystehtävissä. Saat käytännönläheisestä koulutuksesta ja tutkinnon suorittamisesta suoran hyödyn omaan yritykseesi!

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon koulutus toteutetaan joustavasti työn ohessa monimuoto-opetuksena. Se koostuu lähiopetuspäivistä, omassa ohjelmistokehitystyössä oppimisesta, pienryhmätyöskentelystä sekä oppimistehtävistä, joita tukee verkko-oppimisympäristö. Oppimistehtävät linkittyvät omaan ohjelmistokehittämiseen ja DevOps-tuotantoympäristön toteuttamiseen. Opiskelua varten tarvitset kannettavan tietokoneen ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn verkossa.

Ammattitutkinnolla voit hakea ammattikorkeakouluun (antaa jatko-opintokelpoisuuden).

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä tietyin edellytyksin. Katso lisätietoja: www.koulutusrahasto.fi

Kesto ja hinta: tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon koulutus kestää noin 9 kuukautta.

Oppisopimus tai 500 euron osallistumismaksu.

Lisätietoja tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnosta

Kysy lisää tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnosta
Siikku Haataja, projektipäällikkö, 044 775 6445,
Miikka Merikanto, koulutuspäällikkö | vaihde 09 1489 0200, kysy Miikka Merikantoa |